Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Τεντόγλου: Θα είναι λίγο δύσκολο γιατί δεν είμαι πολύ καλός με τα πρωινά εγώ (VIDEO)

Χαμηλούς τόνους από τον κορυφαίο αθλητή στο μήκος, ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Με στόχο την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου θα ριχτεί στη μάχη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου, στην Κωνσταντινούπολη, ο Μίλτος Τεντόγλου, ο οποίος, ωστόσο, παραδέχτηκε, ότι θα δυσκολευτεί, μιας και δεν είναι το καλύτερό του να αγωνίζεται σε πρωινές ώρες.

Σημειώνεται πως ο τελικός του μήκους είναι προγραμματισμένος για τις 10 το πρωί, με τον Μίλτο Τεντόγλου να μιλάει σε βίντεο, που "ανέβασε" ο ΣΕΓΑΣ, και να λέει τα εξής: "Ο στόχος μου στην Κωνσταντινούπολη είναι να πάρω το χρυσό μετάλλιο το οποίο θα είναι λίγο δύσκολο φέτος γιατί ο προκριματικός και ο τελικός είναι πολύ πρωί, στις 9 ο προκριματικός και στις 10 ο τελικός και δεν είμαι πολύ καλός με τα πρωινά εγώ, αλλά θα το παλέψουμε.

Μου έχει ξανασυμβεί να είναι το πρωί, και οι Ολυμπιακοί Αγώνες ήταν το πρωί, απλά είναι πιο δύσκολα από αν ήταν το απόγευμα ο τελικός, για να σας πω πως θα το πάρω εύκολα. Αν κερδίσω θα είμαι ο μοναδικός με τρία σερί χρυσά και είναι ο μεγάλος μου στόχος αυτός, θα το προσπαθήσω πολύ".

Ο προπονητής του Μίλτου Τεντόγλου, ο Γιώργος Πομάσκι είπε πως "μόνος του βάζει κίνητρά. Μόνος του βάζει στόχους, κάποια όρια που θέλει να ξεπεράσει, έχει διαβάσει από πριν πόσο είναι το ρεκόρ αγώνα, το ρεκόρ σταδίου, το εθνικό ρεκόρ της χώρας. Αυτά είναι στοιχεία που αμέσως του φτιάχνουν το κίνητρο.

Ο προπονητής χωρίς τον αθλητή είναι ένα τίποτα. Μακάρι όλοι οι προπονητές να έχουν από ένα τέτοιο παιδί, να μπορούν όχι μόνο να αποκτήσουν κίνητρα αλλά να σχεδιάσουν το μέλλον ενός ακόμη παιδιού.

Έχουν γίνει πάρα πολλές αλλαγές στην προπόνηση. Δηλαδή μπορώ να πω πως έχει βγει από τη βάση της προπόνησης. Οι αλλαγές έγιναν με βάση κάποιες αδυναμίες που έχει, πρέπει να προσέξουμε τα γόνατά του πράγμα που έχει φέρει μεγάλη αλλαγή στην επιβάρυνση και η προπόνηση έχει μετατραπεί σε πιο οριζόντια, δεν έχει πολλά κιλά ούτε πολλά άλματα, σχεδόν ποτέ δεν κάνουμε άλματα στην προπόνηση. Είναι αυτές οι ικανότητες που έχει. Δεν μπορείς να κάνεις αυτό το πρόγραμμα σε άλλο παιδί".

Όταν ρωτήθηκε τι περιμένει από τον αθλητή του, ήταν ειλικρινής: "Πρώτη θέση".




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ