Τον Αύγουστο του 2022, η δρομέας ημιαποστάσεων Μπεσού Σάντο προσέλαβε δυο άντρες, οι οποίοι μαχαίρωσαν, μέχρι θανάτου, τον σύζυγό της.
Λίγους μήνες μετά, η 27χρονη από την Αιθιοπία καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη, για οργάνωση της δολοφονίας.
Πέρα από τη Σάντο, καταδικάστηκαν και τα δύο αδέρφια της. Ωστόσο, ο ένας εκ των δύο, μαζί με τους δύο δολοφόνους βρίσκονται υπό αναζήτηση από τις τοπικές αρχές.
Η Σάντο έχει αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου το 2015 και το 2017, ενώ το 2016 συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

