Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της εισαγγελίας στην Πορτογαλία, διότι, σύμφωνα με το δίκτυο Tvi, υπάρχουν υποψίες ότι η Μπενφίκα εγγυήθηκε μεταγραφή στον Άλφα Σεμέντο της Μορεϊρένσε, με αντάλλαγμα ένα πέναλτι την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος!
Τη σεζόν 2017-2018, η Μπενφίκα στόχευε στη δεύτερη θέση, προκειμένου να πάρει εκείνη το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ και όχι η Σπόρτινγκ Λισαβόνας.
Έτσι, την τελευταία αγωνιστική, οι δυο ομάδες ήταν ισόβαθμες και η Μπενφίκα επικράτησε της Μορεϊρένσε με 1-0, κατακτώντας τη δεύτερη θέση, αφού η Σπόρτινγκ έχασε με 2-1 στην έδρα της Μαρίτιμο.
Το πέναλτι, από το οποίο προήλθε το γκολ της Μπενφίκα, το έκανε ο Σεμέντο, ο οποίος, λίγους μήνες μετά, μετακόμισε στο "Ντα Λουζ".
Μετά την ολοκλήρωση της έρευνας, θα απαγγελθούν κατηγορίες.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

