EUROPA LEAGUE-PLAY OFF
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: 2-2
Γήπεδο: Spotify Καμπ Νόου
Μπαρτσελόνα και Γιουνάτεντ προσέφεραν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχουμε δει μέσα στη σεζόν. Αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 και θα λύσουν τις διαφορές τους στην Αγγλία
Στο 9ο λεπτό ο Λεβαντόφσκι ελευθερώθηκε μέσα στην περιοχή και σούταρε με τον Ντε Χέα να διώχνει. Λίγο μετά (13’) ο Μάρκος Αλόνσο εκτέλεσε φάουλ από καλή θέση και έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια. Στο 19’ ο Πέδρι εκτέλεσε με τη μια, μετά από διώξιμο, και δεν βρήκε στόχο. Οκτώ λεπτά μετά ο Σάντσο πλάσαρε μέσα από την περιοχή με τον Τερ Στέγκεν να βρίσκει ελάχιστα την μπάλα και να τη στέλνει άουτ. Στο 28’ ο Βέγκχορστ βγήκε τετ α τετ και δεν κατάφερε να πλασάρει τον γκολκίπερ της Μπάρτσα. Ο Τερ Στέγκεν είπε «όχι» και στο πλασέ του Ράσφορντ στο 35’. Δύο λεπτέ μετά ο Άλμπα μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ και ο Ντε Χέα έδιωξε. Ο Πέδρι στο 41’ βγήκε αλλαγή με μυικό τραυματισμό.
Με το καλημέρα στο δεύτερο μέρος (47’) ο Ραφίνια γύρισε εντυπωσιακά το σώμα του σούταρε εξαιρετικά με την μπάλα να περνά δίπλα από αριστερό κάθετο δοκάρι. Στο επόμενο λεπτό το κακό διώξιμο του Αραούχο έφερε τον Σάντσο σε ιδανική θέση αλλά ο Άγγλος σούταρε άουτ. Τελικά το σκορ άνοιξε στο 50’ όταν η Μπαρτσελόνα εκτέλεσε κόρνερ και ο Αλόνσο ανενόχλητος με κεφαλιά έκανε το 1-0. Η Γιουνάιτεντ απάντησε άμεσα. Στο 52’ ο Ράσφορντ μπήκε στην περιοχή και από πολύ πλάγια πλάσαρε τον Τερ Στέγκεν γράφοντας το 1-1. Στο γκολ φέρει ευθύνη ο Γερμανός γκολκιπερ που δεν είχε καλύψει τη γωνία του. Ο Ράσφορντ στο 57’ ελευθερώθηκε από δεξιά και έκανε τη σέντρα. Ο Φερνάντες βρήκε την μπάλα με το τακουνάκι και στη συνέχεια ο Κουντέ στην έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-2. Η Μπαρτσελόνα προσπάθησε να αντιδράσει αλλά το φάουλ του Λεβαντόφσκι στο 68’ πέρασε δίπλα από τα δοκάρια. Οκτώ λεπτά μετά όμως ο Ραφίνια έκανε σέντρα-σουτ από αριστερά, η μπάλα πέρασε απ’ όλους και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει το 2-2. Στο 79’ ο Ράσφορντ βρέθηκε σε καλή θέση αλλά σούταρε άουτ και στην επόμενη φάση ο Ραφίνια δεν μπόρεσε να «κρεμάσει» με κεφαλιά του Ντε Χέα. Η Μπαρτσελόνα άγγιξε την ανατροπή στην ανατροπή όταν στο 87’ ο Κασεμίρο έστειλε εξ επαφής την μπάλα στο δοκάρι της ομάδας του και δευτερόλεπτά μετά ο Ντε Χέα έδιωξε εκπληκτικά το σουτ του Φάτι. Ο νεαρός έκανε σουτ και στο 93’ με την μπάλα αν κοντράρει και να περνά δίπλα από το δοκάρι.
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Κουντέ, Αραούχο, Αλόνσο (67’Κρίστενσεν), Άλμπα (67’Μπαλντέ), Πέδρι (41’Σέρτζι Ρομπέρτο), Ντε Γιονγκ, Κεσιέ (67’Φάτι), Ραφίνια (83’Φεράν Τόρες), Λεβαντόφσκι, Γκάβι.
ΜΑΝ.ΓΙΟΥΝ: Ντε Χέα, Μπισάκα, Βαράν, Σο, Μαλάσια, Κασεμίρο, Φρεντ, Σάντσο (81’Γκαρνάτσο), Μπρούνο Φερνάντες, Ράσφορντ, Βέγκχορστ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!