Τον Άλεν Χαλίλοβιτς πάει να αποκτήσει ο Άρης. Οι Θεσσαλονικείς είναι σε προχωρημένες επαφές με τον Κροάτη μεσοεπιθετικό, υπό την προϋπόθεση πως θα μείνει ελεύθερος από την Ριέκα (δεσμεύεται με την κροατική ομάδα ως το καλοκαίρι του 2024).
Η Ριέκα θέλει να απαλλαγεί από το υψηλό του συμβόλαιο, ενώ ο Άρης φέρεται να έχει συμφωνήσει μαζί του για δυόμισι χρόνια.
Ο Χαλίλοβιτς είχε θεωρηθεί σε νεαρή ηλικία παιδί-θαύμα, η Μπαρτσελόνα το 2014 τον είχε αποκτήσει για 5 εκατ. ευρώ από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στα 18 του, αλλά δεν είχε την προσδοκώμενη εξέλιξη. Πέρασε από ομάδες όπως η Μίλαν, το Αμβούργο, η Χιχόν, η Λας Πάλμας, η Σταντάρ Λιέγης, η Χέρενφεϊν, η Μπέρμιγχαμ και η Ρέντινγκ, ενώ το περασμένο καλοκαίρι επέστρεψε στην πατρίδα του.
Με τη Ριέκα ο 10 φορές διεθνής με την εθνική Κροατίας άσος είχε φέτος 11 συμμετοχές και 1 γκολ παίζοντας όμως για μόλις 482 λεπτά συνολικά.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

