Προσγειώθηκε λίγο πριν τις 18:00 στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» το αεροπλάνο που απογειώθηκε από την Πολωνία με προορισμό την Αθήνα, στο οποίο υπήρξε ειδοποίηση για βόμβα.
Πρόκειται για Boeing 737 της Ryanair, το οποίο συνοδεία ελληνικών F-16 προσγειώθηκε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του ελληνικού αεροδρομίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΥΠΑ, το αεροπλάνο προσγειώθηκε στις 17:45 και μετέφερε 192 άτομα. Στάθμευσε σε ειδικό χώρο στο αεροδρόμιο όπου γίνεται ταχεία εκκένωση του αεροσκάφους από τους επιβάτες, οι οποίοι θα περάσουν από νέο έλεγχο. Το αεροπλάνο εκτελούσε δρομολόγιο από το Κατοβίτσε της Πολωνίας στην Αθήνα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, θα γίνει έλεγχος στο αεροπλάνο από κλιμάκιο της αστυνομίας που ειδικεύεται στους εκρηκτικούς μηχανισμούς. Στο σημείο έχουν σπεύσει η Πυροσβεστική, ειδικό τμήμα των ΤΕΕΜ και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, προκειμένου να ελέγξουν εξονυχιστικά το αεροπλάνο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!