COPA DEL REY-ΦΑΣΗ ΤΩΝ «16»
Σπόρτινγκ Χιχόν-Βαλένθια: 0-4
(Καβάνι 11’, 38’, Κλάιφερτ 21’, Λίνο 64’)
Σε ένα από τα καλύτερα φετινά της παιχνίδια, η Βαλένθια διέλυσε τη Σπόρτινγκ μέσα στο Χιχόν με 4-0 και πήρε άνετη πρόκριση για την οκτάδα του Κυπέλλου Ισπανίας.
Στο 4ο λεπτό ο Καβάνι έχασε μεγάλη ευκαιρία για τη Βαλένθια αλλά στο 10’ ο Κλάιφερτ έκανε κάθετη κίνηση στην περιοχή, κόπηκε και η μπάλα στρώθηκε στον Καβάνι που με πλασέ από το πέναλτι έγραψε το 0-1. Και στο 21ο λεπτό ο Κλάιφερτ έφυγε πίσω από το κέντρο, έκανε απίθανη κούρσα και πλάσαρε ιδανικά τον Μαρίνιο για το 0-2. Στο 26’ η Βαλένθια έχασε απίθανη τριπλή ευκαιρία με τους Λίνο, Λάτο και Καβάνι ενώ στο 33’ το σουτ του Αλμέιδα έφυγε λίγο έξω.
Η Βαλένθια έκανε ότι ήθελε στο ματς και στο 38’ έφυγε ξανά στην κόντρα και ο καβάνι από δεξιά, έφερε την μπάλα στο αριστερό και με σουτ έγραψε το 0-3.
Στο 49’ ο Μαρίνιο είπε όχι σε σουτ του Λίνο ο οποίος έγραψε το 0-4 στο 64ο λεπτό με πλασέ εξ επαφής μετά από γύρισμα του Ντούρο από αριστερά. Στο 69’ ο Λίνο άφησε στον Μορίμπα που αστόχησε με σουτ από το ύψος της περιοχής ενώ στο 81’ η Χιχόν είχε την μοναδική της καλή φάση στο ματς με τον Κρίστο Γκονθάλεθ και στο 86’ ακυρώθηκε γκολ του Ντούρο. Στο 89ο λεπτό ο Μαρίνιο νίκησε τον Ντούρο σε μοναδικό τετ α τετ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

