Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Με πολλές απουσίες κόντρα στον Ολυμπιακό ο Ατρόμητος

Η αποστολή για τον επαναληπτικό αγώνα του κυπέλλου


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Με τη σημερινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο του Ατρομήτου στο Μαζαράκη, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για την αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό (11/1, 21:00) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής για την 6η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μετά το τέλος του σημερινού προγράμματος, ο προπονητής των Περιστεριώτων, Κρις Κόλμαν, ανακοίνωσε την αποστολή που θα είναι διαθέσιμη για την αναμέτρηση.

Γιαννιώτης, Σάλτας, Κεσχρίντα, Αθανασίου, Πομόνης, Ντε Μποκ, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Τζοβάρας, Μουντές, Φριντζόνσον, Έρλινγκμαρκ, Γκονθάλεθ, Οικονομίδης, Δαλαμήτρας, Τζαβίδας, Ρομπάιγ, Κλωναρίδης, Κιάρτανσον, Ροτάριου, Κωτσόπουλος.

Χωρίς τους τραυματίες Μαυρομμάτη, Σουάρεθ, Κυβρακίδη και τον Κούεν θα παραταχθούν οι «κυανόλευκοι».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ