Οι Κορασίδες της ΑΕΚ επικράτησαν 15-12 της Πυλαίας, στο πρώτο τους παιχνίδι για το 9ο Τουρνουά «Climax Cup».
Οι «κιτρινόμαυρες» πραγματοποίησαν ικανοποιητική και ξεκίνησαν με το δεξί στην διοργάνωση. Νωρίτερα, για τον ίδιο όμιλο, η Πυλαία είχε επικρατήσει 14-12 του Ζαφειράκη Νάουσας.
Τη νίκη με 19-12 πανηγύρισαν οι Κορασίδες της ΑΕΚ, καθώς επικράτησαν και του Ζαφειράκη Νάουσας, στο δεύτερό τους παιχνίδι στον 4ο Όμιλο του 9ου Τουρνουά «Climax Cup».
Οι «κιτρινόμαυρες» και σήμερα πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση, με αποτέλεσμα να φθάσουν άνετα στη νίκη-πρόκριση. Να θυμίσουμε πως η ΑΕΚ είχε νικήσει και την Πυλαία με 15-12.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

