Περισσότεροι από δεκαπέντε χιλιάδες υποστηρικτές, 15.324, της Μπαρτσελόνα βρέθηκαν στο «Καμπ Νόου» για να παρακολουθήσουν ζωντανά την ανοιχτή προπόνηση των «μπλαουγκράνα», τη δεύτερη μέχρι στιγμής για το 2023, αφού ο Τσάβι δεν χαρίστηκε στους παίκτες του και διέταξε προπόνηση και την πρώτη μέρα του νέου έτους, μετά την ισοπαλία στο καταλανικό ντέρμπι με την Εσπανιόλ.
Φορώντας φανέλες, κασκόλ και σημαίες και φωνάζοντας συνθήματα οι φίλαθλοι των Καταλανών -οι οποίοι έχουν πληρώσει από τρία έως έξι ευρώ για ένα εισιτήριο- έδωσαν την απαραίτητη ώθηση στους παίκτες να δώσουν τα πάντα για το πρωτάθλημα. Κάποιοι ζήτησαν και βελτίωση του παιχνιδιού, ενώ δεν έλειψαν τα πανό που ζητούσαν μια φανέλα ενός από τους ήρωές του.
Μάλιστα ένας μεγάλος φαν του Γκάβι έφερε από το σπίτι του μια χάρτινη φιγούρα του σε φυσικό μέγεθος και παρά την αρχική απροθυμία των ανθρώπων της ασφάλειας του γηπέδου να του επιτρέψουν να την περάσει στο γήπεδο, κατάφερε τελικά να την παρουσιάσει. Ο Γκάβι, ο οποίος έχει ήδη αναρρώσει από τις ενοχλήσεις στη μέση, ο Πέδρι και ο Λεβαντόφσκι ήταν οι εκείνοι που έλαβαν το πιο θερμό χειροκρότημα.
Στο τέλος, οι παίκτες μοίρασαν μπάλες με το έμβλημα του συλλόγου και στη συνέχεια πήγαν στα νοσοκομεία για να παραδώσουν δώρα στα παιδιά που νοσηλεύονται.
???? ⚽ regalos para la afición en el Spotify Camp Nou pic.twitter.com/SfZcvR2Umx
— FC Barcelona (@FCBarcelona_es) January 2, 2023
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

