Δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας Parisien αναφέρει πως ο Ντιντιέ Ντεσάν συναντήθηκε με τον επικεφαλής της γαλλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, τον Νοέλ Λε Γκρετ.
Οι δύο άντρες ήρθαν σε συμφωνία για την παραμονή του 54χρονου στη τεχνική ηγεσία της Εθνικής Γαλλίας και το μόνο που μένει να καθοριστεί είναι τα έτη του νέου συμβολαίου. Ο Ντεσάν επιθυμεί να παραμείνει έως το 2026, ωστόσο, ο Λε Γκρετ θέλει να του προσφέρει 2+2 χρόνια.
Στην Γαλλία η ανανέωση του Ντεσάν θεωρείται δεδομένη. Ο Λε Γκρετ, απ' τη μεριά του, ισχυρίζεται πως ακόμη τίποτα δεν έχει καθοριστεί.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

