Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Qatar Gate: Αναβλήθηκε η απόφαση για την έκδοση της κόρης του Αντόνιο Παντσέρι

Nέα ακροαματική συνεδρίαση στις 3 Ιανουαρίου ώστε να εξακριβωθεί αν στις φυλακές του Βελγίου «τυγχάνουν σεβασμού οι αρχές της ευρωπαϊκής σύμβασης για τα ανθρώπινα δικαιώματα»


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Δικαστής στην πόλη Μπρέσια, ο οποίος έπρεπε σήμερα (20.12.2022) να αποφανθεί για το αίτημα έκδοσης της κόρης του Αντόνιο Παντσέρι που έχουν υποβάλει οι βελγικές αρχές για το σκάνδαλο του Κατάρ, αποφάσισε να ορίσει νέα ακροαματική συνεδρίαση στις 3 Ιανουαρίου ώστε στο μεταξύ να εξακριβωθεί αν στις φυλακές του Βελγίου τυγχάνουν σεβασμού οι αρχές της ευρωπαϊκής σύμβασης για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Εξάλλου, σύμφωνα με δήλωση των συνηγόρων της κόρης και της συζύγου του Παντσέρι, εκ των βασικών κατηγορουμένων για το σκάνδαλο του Κατάρ, πρόκειται να προσφύγουν στο ιταλικό Ανώτατο Δικαστήριο κατά της χθεσινής απόφασης για έκδοση της Μαρία Ντολόρες Κολεόνι, συζύγου του Παντσέρι.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ