Η Εύα Λονγκόρια ήταν μια από τους δισεκατομμύρια ανθρώπους που παρακολούθησε την Κυριακή τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου και η ίδια υποστήριξε με θέρμη την Αργεντινή.
Μόνο που είδε τον αγώνα μέσα σε ένα κομμωτήριο, όπου δεχόταν περιποιήσεις στα μαλλιά και τα νύχια της! παρόλο που είχε τα πόδια της μέσα στο νερό και στα μαλλιά της βαφή αυτό δεν την εμπόδισε να πανηγυρίζει και να φωνάζει σε κάθε γκολ της Αργεντινής, ενώ όταν ο Μοντιέλ ευστόχησε στο τελευταίο πέναλτι άρχισε να ουρλιάζει και να κλαίει από χαρά!
Αν και δηλώνει 100% Αμερικανίδα, η Λονγκόρια δεν απαρνείται τις... λάτιν ρίζες της καθώς η οικογένειά της έχει πάει στις ΗΠΑ από το Μεξικό.
@evalongoria I might have gotten a little carried away #worldcup #argentina original sound - Eva Longoria
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!