Το προγραμματισμένο για αύριο φιλικό της ανδρικής ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ με την Μεταμόρφωση δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά ύστερα από τηλεφώνημα που δέχτηκαν στην Ένωση ώστε να ακυρωθεί. Ο λόγος δεν έχει γίνει γνωστός αλλά οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται σε αναζήτηση νέου αντιπάλου ώστε να μην πάει χαμένη η αυριανή μέρα.
Ο προπονητής της ΑΕΚ, Παναγιώτης Λακασάς θέλει να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες του λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Α2 μετά από την διακοπή δύο εβδομάδων και για αυτό θα προσπαθήσει μέχρι αύριο να έχει μάθει με ποιον θα αγωνιστούν σε φιλική αναμέτρηση.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
