Για γέλια και για κλάματα είναι η ασφαλτόστρωση που έρχεται στο φως από την Ηλεία. Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα, η συγκεκριμένη ασφαλτόστρωση έγινε στον δρόμο για τη Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων στην Τριανταφυλλιά (Δήμος Ήλιδας).
Ωστόσο, υπάρχουν δύο κολόνες της ΔΕΗ στη μέση του δρόμου, οι οποίες -και λόγω της απουσίας ειδικής διαγράμμισης και σήμανσης- μπορούν να μετατραπούν σε «παγίδες θανάτου» κατά τη διάρκεια της νύχτας για τους διερχόμενους οδηγούς.
Οι εικόνες από την ασφαλτόστρωση στην Ηλεία με τις κολόνες της ΔΕΗ στη μέση του δρόμου, κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.
Πηγή ΦΩΤΟ: ilia.news
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


