Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Πάτρα: Προσωρινά ελεύθερος ο 70χρονος που έσερνε τον σκύλο του από το αυτοκίνητο

O ηλικιωμένος αντιμετωπίζει κακουργηματικές κατηγορίες


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Προσωρινά ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο 70χρονος που συνελήφθη το Σάββατο επειδή έσερνε με το αυτοκίνητο του, αλυσοδεμένο έναν θηλυκό σκύλο στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου στην Πάτρα.

Σύμφωνα με το pelop.gr, στον ηλικιωμένο που αντιμετωπίζει κακουργηματικές κατηγορίες, επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από την χώρα, εμφάνιση μια φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, χρηματική εγγύηση 1.000 ευρώ και απαγόρευση απόκτησης ζώου.

Να σημειωθεί ότι στον δράστη έχει ήδη επιβληθεί από την Αστυνομία διοικητικό πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ, ενώ με βάση τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει, σύμφωνα με τον τελευταίο νόμο για τα ζώα, αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για κακουργηματική κακοποίηση – βασανισμό ζώου συντροφιάς όπου η προβλεπόμενη ποινή φτάνει σε κάθειρξη έως δέκα έτη και χρηματικό πρόστιμο 30.000 – 50.000 ευρώ.

*φωτό αρχείου

Πηγή: protothema.gr




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ