Quantcast
NEWS
4 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

ΑΕΚ Β’: Όσα είδαμε στο Αιγάλεω

Το aek365 ήταν στο γήπεδο «Στ. Μαυροθαλασσίτης» για τον αγώνα της ΑΕΚ Β και καταγράφει όσα εισέπραξε από την αναμέτρηση κόντρα στο Αιγάλεω

@ Η ΑΕΚ Β δεν κατάφερε να κάνει την πρώτη της νίκη ούτε στο «Στ. Μαυροθαλασσίτης» παρότι κατάφερε να προηγηθεί στο ματς (κάτι που συνέβη για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα) και στο πρώτο ημίχρονο έδειχνε ότι ελέγχει το παιχνίδι χωρίς να κινδυνεύσει.

@ Ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε… τρομακτική κατάσταση, κανονικό χωράφι, κάτι που βόλεψε το Αιγάλεω το οποίο στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς ήταν σε φάση άμυνας προσπαθώντας να καταστρέψει τη δημιουργία της ΑΕΚ Β. Το φοβερό ήταν ότι προς το τέλος του ματς υπήρχε και πρόβλημα ορατότητας καθώς άρχισε να σκοτεινιάζει και στο γήπεδο δεν είχε ανάψει ούτε… λάμπα. Καλτ!

@ Για πρώτη φορά η ομάδα έπαιξε με τριάδα στην άμυνα. Ο Οφρυδόπουλος ξεκίνησε το ματς με 3-4-3 και άλλαξε τον σχηματισμό λίγο μετά το γκολ που δέχτηκε η ΑΕΚ Β, τη στιγμή που το Αιγάλεω εκμεταλλευόμενο την ψυχολογία ασκούσε πίεση στη δεύτερη ομάδα της «Ένωσης». Τότε ο Έλληνας τεχνικός πέρασε τον Ρουκουνάκη στη θέση του (στόπερ) Ραντόνια και το γύρισε σε 4-3-3.

@ Ο Θεοδόσης Μαχαίρας μάζεψε αρκετή κλωτσιά στο παιχνίδι γεγονός το οποίο τον εκνεύρισε και τον οδήγησε στο να χάσει την ψυχραιμία του, κάτι που έβαλε την εξέδρα στην εξίσωση του αγώνα. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός λόγω κάποιων διαμαρτυριών έγινε στόχος της εξέδρας και τα πράγματα ηρέμησαν χάρη στην παρέμβαση των ψυχραιμότερων. Σε αγωνιστικό επίπεδο έδωσε κάποια πράγματα στην ΑΕΚ, πέρασε κάποιες φορές το δεξί μπακ του Αιγάλεω, έπαιζε συνδυαστικά και γρήγορα ωστόσο είχε ένα θεματάκι με την ουσία στην τελική απόφαση. Είναι σκληρή η κατηγορία και -φυσιολογικά- ο Μαχαίρας θα χρειαστεί προσαρμογή.

@ Προς το τέλος του αγώνα οι παίκτες του Αιγάλεω δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν το ρυθμό των παικτών της ΑΕΚ, όπως και οι ίδιοι παραδέχονταν μετά το τελευταίο σφύριγμα.

@ Ο Κοσίδης σκόραρε το πρώτο γκολ της ΑΕΚ Β στο φετινό πρωτάθλημα όντως απολύτως έτοιμος σε μια σπόντα μέσα στην περιοχή, όμως αρκετά ικανοποιητική ήταν και η εικόνα του Γκολφίνου όταν έπαιξε στην κορυφή της επίθεσης. Με τον τρόπο που αγωνίζεται η δεύτερη επαγγελματική ομάδα της ΑΕΚ, ίσως ο Γκολφίνος να είναι αρκετά συμβατός, καθώς είναι πιο κινητικό φορ και η ΑΕΚ Β δεν είναι η ομάδα που «ταίζει» τον επιθετικό της. Χρειάζεται κίνηση και ο Γκολφίνος την έχει. Είχε και ένα ωραίο διαγώνιο σουτ προς την αντίπαλη εστία προς το τέλος του ματς, το οποίο πέρασε μόλις άουτ.

@ Δύο φίλοι από τα -όχι και τόσο- παλιά ήρθαν στο γήπεδο του Αιγάλεω για να δουν από κοντά την ομάδα. Ο λόγος για τους Κορνέζο και Πάρη Μπάμπη που δεν έχασαν την ευκαιρία να δουν τις προσπάθειες των πρώην συμπαικτών τους, ενώ στο γήπεδο έδωσαν το «παρών» και οι παλαίμαχοι παίκτες της ΑΕΚ, Χρήστος Βασιλόπουλος και Χάρης Κοπιτσής.

@ Σε ότι έχει να κάνει με τον αγωνιστικό χαρακτήρα της ΑΕΚ Β, παρότι είναι ακόμα νωρίς, αυτό που μπορεί να πει κανείς είναι ότι πρόκειται για μια ομάδα με τις ίδιες αρχές, τα ίδια αρνητικά και τα ίδια θετικά με την περσινή ομάδα: Είναι μια ομάδα που παίζει έχοντας κοντά τις γραμμές, είναι αρκετά προσεκτική στα μετόπισθεν, η οποία δυσκολεύεται να βρει ακόμα ουσία μεσοεπιθετικά ενώ δεν έχει και το εύκολο γκολ. Το θέμα τώρα είναι να αρχίσει η ομάδα να το βρίσκει και με τα πρόσωπα, ειδικά με το κέντρο της άμυνας το οποίο -μέχρι στιγμής- δεν είναι σε θέση να βγάλει τη σιγουριά που έβγαζαν τα περσινά στόπερ. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι στο Αιγάλεω που η ομάδα έπαιξε με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, οι δυο εξ αυτών ήταν πλάγια μπακ (Ραντόνια, Κάτσικας) και ο ένας εκ των στόπερ που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι (Ντάικο).

ΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ