Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Μαγκουάιρ: Δεν μετανιώνω για ό,τι έγινε στη Μύκονο

Ο στόπερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μίλησε για το περιστατικό, τον Αύγουστο του 2020, στο νησί των Κυκλάδων


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Τον Αύγουστο του 2020, ο Χάρι Μαγκουάιρ βρέθηκε, για διακοπές στη Μύκονο, και απασχόλησε τα διεθνή Μέσα, όταν ενεπλάκη σε καβγά, έξω από μπαρ.

Ο κεντρικός αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντέδρασε όταν είδε να προσεγγίζουν την αδερφή του δύο άνδρες, οι οποίοι της χορήγησαν μια άγνωστη ουσία με αποτέλεσμα να χάνει τις αισθήσεις της. Εκείνος προσπάθησε να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο, ωστόσο, τελικά δεν τους δόθηκε καμία βοήθεια και βρέθηκαν στο τμήμα. Εκεί, όπως υποστηρίζει ο ίδιος, τον ξυλοκόπησαν ένστολοι, οι οποίοι πιστεύει πως παρίσταναν τους αστυνομικούς. Στην προσπάθεια του να φύγει, συνελήφθη και κρατήθηκε για δύο νύχτες.

Δύο χρόνια μετά το συμβάν, ο Μαγκουάιρ μίλησε, για το περιστατικό, ξεκαθαρίζοντας πως δεν μετανιώνει για ό,τι συνέβη. Μιλώντας στους Times, ο 29χρονος είπε πως "μερικοί άνθρωποι θα με πιστέψουν, κάποιοι δεν θα το κάνουν. Αλλά ένα πράγμα που θα έλεγα για τη Μύκονο είναι ότι δεν μετανιώνω», τόνισε ο Άγγλος. «Δεν ανησυχώ για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα. Δεν ανησυχώ για οτιδήποτε έχει να κάνει με αυτό γιατί η συνείδησή μου είναι τόσο καθαρή για το τι συνέβη εκείνο το βράδυ. Ήμασταν εννέα άνθρωποι εκείνο το βράδυ, όλοι καταλαβαίνουμε τι συνέβη".

Υπενθυμίζεται πως ο Μαγκουάιρ κρίθηκε ένοχος για επίθεση σε αστυνομικό, αντίσταση στη σύλληψη και απόπειρα δωροδοκίας, την οποία αρνείται κατηγορηματικά, ενώ του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 21 μηνών με αναστολή. Τώρα, ετοιμάζεται να ασκήσει έφεση για τις παραπάνω κατηγορίες και να βάλει ένα τέλος στο επεισόδιο.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ