Quantcast
NEWS
5 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Δύσκολο έως απίθανο του Σιμάνσκι

Ο Πολωνός μέσος της ΑΕΚ δεν πήρε μέρος ούτε στην προπόνηση της Παρασκευής (11/11), οπότε λογικά δεν προλαβαίνει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Εκτός και από την προπόνηση της Παρασκευής (11/11) έμεινε ο Ντάμιαν Σιμάνσκι στα Σπάτα. Ο Πολωνός μέσος περνάει ελαφριά την ίωση, αλλά είναι πλέον δύσκολο, ακόμα και με μία προπόνηση μόνο το Σάββατο (12/11), να υπολογίζεται στο ντέρμπι της Κυριακής (13/11, 19:30) με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Από εκεί και πέρα, είναι σαφές ότι με τη συμμετοχή του Βίντα ξανά στην προπόνηση, «κλειδώνει» ότι ο Κροάτης σέντερ μπακ θα παίξει κανονικά.

Η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ: «Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Ο Ντάμιαν Σιμάνσκι δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης. Οι υπόλοιποι παίκτες, πλην των Νίκλας Ελίασον και Στίβεν Τσούμπερ, γυμνάστηκαν κανονικά.

Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη στις 18.00».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ