Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα και τα καλά νέα ήρθαν από τον Ντομαγκόι Βίντα. Ο Κροάτης στόπερ ακολούθησε κανονικά και θα είναι έτοιμος για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο. Αντίθετα ο Νταμιάν Σιμάνσκι έμεινε και σήμερα εκτός λόγω της ίωσης που τον ταλαιπωρεί.
Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη στις 10.45.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Τελικά πόσοι παίκτες πήγαν στο Μουντιάλ;
Vida Szymanski προς το παρόν , αναμένουμε για Pineda και Ιρανούς...
ΚΑΙ ΣΙΜΑΝΣΚΙ
Vida ως τωρα και αναμενουν, Πινεδα οι 2 Ιρανοι και Σιμανσκι (ακυρο εφαγαν σημερα Αμραμπατ και Μουκουντί)
1
Ο σκύλος λύθηκ γαυρογατακια....!!ΦΥΛΑΧΤΕΙΤΕ!!!!!!!!
Πάμε για διπλό ρε αλάνια!!! Είμαστε πολύ καλύτεροι από αυτούς. Διαλυστε τους...
Σε περιμένουμε πως και πως ρε παικταρά για το τηγάνι!