PREMIER LEAGUE-15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: 1-2
Γήπεδο: London Stadium
Πρώτο φετινό διπλό για την Κρίσταλ Πάλας, που πέρασε με 2-1 από την έδρα τη Γουέστ Χαμ.
Στο 7ο λεπτό το σουτ του Εζέ πέρασε μόλις έξω ενώ στο 20’ ο Μπενραχμά με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-0. Στο 33’ η κεφαλιά του Ντόουσον πέρασε μόλις έξω ενώ στο 41’ μετά από τραγικό λάθος του Κέρερ, ο Ζαχά τροφοδότησε τον Ζαχά που γύρισε και πλάσαρε από το πέναλτι για το 1-1.
Στο 65ο λεπτό ο Ντόουσον πρόλαβε σωτήρια τον Ζαχά, ο οποίος στο 70’ πλάσαρε άστοχα από κοντά και στο 78’ ο Τίρνεϊ έδωσε αρχικά πέναλτι στα «σφυριά» αλλά αλλαξε απόφαση αφού είδε το VAR.
Και τελικά στο 90+4’ ο Ολίσε πήρε την μπάλα στα δεξιά, την έφερε στο αριστερό και με σουτ που κόντραρε και στον Κρέσγουελ, έγραψε το 1-2.
ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Φαμπιάνσκι, Κρέσγουελ, Κέρερ, Ζουμά, Ντόουσον, Ράις, Σούτσεκ (63’ Ντόουνς), Πακετά (90+3’ Φορνάλς), Μπενραχμά (63’ Λαντσίνι), Μπόουεν, Σκαμάκα (46’ Αντόνιο)
ΠΑΛΑΣ: Γκουαΐτα, Κλάιν, Μίτσελ, Άντερσον, Γκουεχί, Ντουκουρέ (76’ Μιλιβόγιεβιτς), Ολίσε, Εζέ, Σλουπ, Ζαχά, Αγιού
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

