Quantcast
NEWS
13 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ρύθμισε τον όμιλο ο Ολυμπιακός!

Οδήγησε τη Ναντ στην επόμενη φάση του Europa με τη νέα του ήττα από την γαλλική ομάδα με 0-2 στο Καραϊσκάκη - Την πάτησε η Καραμπαχ που δεν κατάφερε να νικήσει στην έδρα της τον καρπαζοεισπράκτορα του ομίλου

EUROPA LEAGUE 7ος ΟΜΙΛΟΣ – 6η αγωνιστική

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΝΑΝΤ: 0-2

Γήπεδο: Γεώργιος Καραϊσκάκης

Χωρίς νίκη, χωρίς γκολ στην έδρα του και μόλις με έναν βαθμό ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στον όμιλο ο Ολυμπιακός. Παρότι η Ναντ παρουσιάστηκε νωθρή νίκησε τελικά εύκολα με 2-0 και μάλιστα προκρίθηκε καθώς το άλλο ματς τελείωσε ισόπαλο 1-1. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η ομάδα του Μαρινάκη έφτασε πλέον τα 15 ματς χωρίς νίκη στην Ευρώπη.

Οι Γάλλοι σκόραραν μόλις στο 2ο λεπτό με κεφαλιά του Γκεσάν αλλά ο επόπτης είχε σηκώσει τη σημαία. Λίγο μετά (5’) η Ναντ προχώρησε σε αναγκαστική αλλαγή καθώς τραυματίστηκε ο Φάμπιο. Στο 19’ ο Ελ Αραμπί έπιασε από κοντά την κεφαλιά και ο Λαφόντ έδιωξε δύσκολα. Δευτερόλεπτα μετά ο Γάλλος γκολκίπερ είπε «όχι» και στο σουτ του Μπόουλερ. Η Ναντ συνέχισε να παίζει νωχελικά και στο 29’ ο Ολυμπιακός απείλησε εκ νέου. Ο Καμαρά έκανε το σουτ από πλάγια και ο Λαφόντ δυσκολεύτηκε να διώξει στην κλειστή γωνία. Στο 45’ η Νάντ εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά και ο Γκαναγκό με γυριστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ.

Στην επανάληψη η Ναντ μπήκε με λίγο περισσότερη ζωντάνια και στο 53’ απείλησε με σουτ του Άπια (μπλόκαρε ο Τζολάκης). Δέκα λεπτά μετά ο Λαφόντ έδιωξε το σουτ του Κούντε. Στο 77’ ο Μπαμπά κινήθηκε ωραία έξω από την περιοχή αλλά το σουτ του ήταν άστοχο. Δύο λεπτά μετά η Ναντ άνοιξε το σκορ. Ο Μπλαζ σέντραρε ανενόχλητος από αριστερά και ο Μοχάμεντ, επίσης αμαρκάριστος, έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα. Στο 85’ οι Γάλλοι εκτέλεσαν κόρνερ από δεξιά, ο Σισοκό σηκώθηκε σωστά και έστειλε την μπάλα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι. Η Ναντ πέτυχε το 2-0 στο 90’ όταν έφυγε εξαιρετικά στην αντεπίθεση και ο Μπλας «κρέμασε» τον Τζολάκη που είχε βγει.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Ανδρούτσος, Ρέτσος, Καλογερόπουλος (60’Σισέ), Βρουσάι (46’Βρσάλικο), Κούντε, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ (86’Άβιλα), Ουί Τζο Χουάνγκ, Ελ Αραμπί (46’Σαπουντζής), Αμπουμπακάρ Καμαρά (69’Καμαρά).

ΝΑΝΤ: Λαφόντ, Φάμπιο (5’Άπια), Παλουά, Κορσιά, Σιμόν (46’Μπλας), Μοχάμεντ, Καστελέτο, Σισοκό, Γκαναγκό (73’Μπαμπά), Μουτουσαμί (73’Τσιριβέγια), Γκεσάν

ΚΑΡΑΜΠΑΧ-ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ: 1-1

Γήπεδο: Στάδιο Τοφίκ Μπαχράμοφ

Η αδιάφορη βαθμολογικά Φράιμπουργκ έπαιξε στα ίσα την Καραμπάχ. Πήρε ισοπαλία 1-1 και την έστειλε στον Conference League.

Στο 24’ οι Γερμανοί πήραν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μουσταφαζάντε στον Σαντέ. Το εκτέλεσε ο Νιλς Πέτερσεν και έκανε το 0-1. Ο διαιτητής, στο 51ο λεπτό, έδωσε πέναλτι και στην Καραμπά χαλά μετά την παρέμβαση του VAR άλλαξε την απόφαση του. Λίγο μετά (54’) ο Βέσοβιτς σκόραρε αλλά η γραμμή του VAR έδειξε ότι ήταν εκτεθειμένος. Οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα στο 60’ όταν ο Μεδίνα (πάλι με παρέμβαση του VAR) είδε κόκκινη. Παρ’ ‘όλα αυτά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 92’ με τον Οβούσου.

ΚΑΡΑΜΠΑΧ: Μαγκομενταλίγεβ, Βέσοβιτς (88’Χουσεΐνοφ), Μουσταφαζάντε, Μεδίνα, Τζαφαργκουλίγεβ, Γιάνκοβιτς (88’Ρομαό), Αλμέιδα (87’Γκουρμανλί), Κάντι, Σεϊντάεβ (64’Μεντβέντεβ), Οβούσου, Ζουμπέρ

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ: Ατουμπολού, Κ.Γκίντερ (46’Κίμπλερ), Σλότερμπερκ, Σικέ (72’Μ.Γκίντερ), Σιλντιγιά, Κεϊτέλ, Βάγκνερ, Σαντέ (62’Σάλαϊ), Βαϊσχάουπτ (72’Ζέονγκ), Πέτερσεν, Χέλερ (84’Γκρίφο).




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ