Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Αμφίβολος για Παναθηναϊκό ο Μπιέλ

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Πεπ Μπιέλ στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Νέο πρόβλημα για τον Ολυμπιακό, καθώς μετά τον Ουσεϊνού Μπα και τον Γκάρι Ροντρίγκες, οι οποίοι είναι αμφίβολοι, σίγουρη δεν είναι ούτε η συμμετοχή του Πεπ Μπιέλ στο ματς ενάντια στον Παναθηναϊκό (06/11) στη Λεωφόρο, μετά τον τραυματισμό του Ισπανού στην αναμέτρηση κόντρα στη Λαμία.

Πάντως, από την πλευρά του ο Μίτσελ ανέφερε πως ο τραυματισμός του Μπιέλ δεν είναι κάτι το ανησυχητικό, ωστόσο αύριο (04/11) θα ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό αν ο 26χρονος άσος, μαζί με τους Μπα και Ροντρίγκες θα είναι στο 100% για το ντέρμπι των αιωνίων.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ