Quantcast
NEWS
20 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Φόρτσα ΑΕΚΑΡΑ!

Η ΑΕΚ φιλοξενεί απόψε στις 19:30 τον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και με 32.000 λαό στο πλάι της, μέσα στο κάστρο της, θέλει να δώσει συνέχεια στις νίκες και στο σερί (Cosmote Sport 1 HD / aek365)

Και τώρα… ο ΠΑΟΚ! Η ώρα για το πρώτο εντός έδρας ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια έφτασε για την ΑΕΚ, η οποία στις 19:30 το απόγευμα φιλοξενεί την ομάδα της Θεσσαλονίκης στην Αγιά Σοφιά – ΟΠΑΠ, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League (Cosmote Sport 1 HD / aek365),  με στόχο, ασφαλώς να πετύχει την έκτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα, που θα την κρατήσει κοντά στην κορυφή και στον Παναθηναϊκό. Οι ποδοσφαιριστές του Ματίας Αλμέιδα, γνωρίζουν πολύ καλά τις δυσκολίες που κρύβει η αποψινή μάχη αλλά και τις παγίδες που ενδεχομένως υπάρξουν, επομένως είναι απόλυτα προετοιμασμένοι για τον αντίπαλο τους, που είναι δεδομένο πως θα έρθει για να… χαλάσει το παιχνίδι με όποιον τρόπο μπορεί, αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά.

Στην ΑΕΚ, δεν πρέπει να τσιμπήσουν σε καμία περίπτωση και απλά, θα πρέπει να επιβεβαιώσουν την ανωτερότητα τους μέσα στο τερέν για να γίνει αυτό που πρέπει και να επανέλθει η… κανονικότητα. 32.000 Ενωσίτες, αναμένεται να βρεθούν στις εξέδρες του Ναού και θα πρέπει επίσης, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί απέναντι στις προκλήσεις αφού δεν πρέπει να δοθεί κανένα απολύτως πάτημα στον ΠΑΟΚ. Ο κόσμος, με φωνή και τραγούδι και με τον τρόπο που ξέρει καλύτερα από τον καθ’ ένα, θα πρέπει να είναι από την αρχή δίπλα στην ομάδα, μετατρέποντας το γήπεδο σε ένα «κάστρο» που θα καταπιεί τον αντίπαλο, όπως συμβαίνει μέχρι τώρα.

Από εκεί και πέρα, στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η ΑΕΚ βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση προερχόμενη, όπως προείπαμε, από πέντε συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα συν μια του Κυπέλλου, με τελευταίο επιτυχημένο αποτέλεσμα βεβαίως το διπλό στη Λιβαδειά (0-2) απέναντι στον Λεβαδειακό με τα γκολ του Λιβάι Γκαρσία. Την ίδια ώρα ο ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου, έρχεται από το στραβοπάτημα και την ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα με 2-2, αλλά το αμέσως προηγούμενο ματς, ήταν αυτό στο Καραϊσκάκη όπου οι ασπρόμαυροι έκαναν διπλό. Με αυτή τη λογική που έπαιξε στο Φάληρο, δηλαδή με 4-3-3 και τρία αμυντικά χαφ στον άξονα, θα έρθει και στη Φιλαδέλφεια ο Λουτσέσκου και σαφώς, αυτό το ξέρει καλά ο Ματίας Αλμέιδα, που έχει διαβάσει τον αντίπαλο και έχει αναλύσει στους παίκτες του, το πως θα τον τρυπήσουν.

Τα προβλήματα δεν λείπουν για την ΑΕΚ καθώς ο προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει στους Τσούμπερ – Φαν Βέερτ αλλά και στον Στάνκοβιτς που ήταν το απρόοπτο της τελευταίας στιγμής, ενώ αντίθετα, κανονικά στη διάθεση του Αλμέιδα βρίσκεται τόσο ο Άμραμπατ που έσπασε τα κοντέρ και ξεπέρασε σε χρόνο ρεκόρ τη θλάση όσο και οι Μοχαμάντι – Χατζισαφί αλλά και ο Πέτρος Μάνταλος που εν τέλει, ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και βρίσκεται στην αποστολή. Με όλα τα παραπάνω δεδομένα, όλα δείχνουν πως ο Ματίας Αλμέιδα θα βασιστεί και απόψε στην επιτυχημένη συνταγή του σερί, ξεκινώντας με τον Αθανασιάδη στα δοκάρια, τους Βίντα-Μουκουνί στόπερ, τον Ρότα δεξιά, τον Σιντιμπέ ή τον Χατζισαφί  αριστερά (ο Ιρανός δοκιμάστηκε στην τελευταία προπόνηση), τους Σιμάνσκι-Πινέδα στον άξονα, τους Γκατσίνοβιτς-Ελίασον στα άκρα και τους Αραούχο-Λιβάι Γκαρσία στη γραμμή κρούσης. 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ