Quantcast
NEWS
9 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Μέσα και ο Μάνταλος, απρόοπτο με Στάνκοβιτς! (ΦΩΤΟ)

Ο Πέτρος Μάνταλος επανεντάχθηκε στο πρόγραμμα της ομάδας και τέθηκε στη διάθεση του Αλμέιδα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Στην αποστολή και οι Άμραμπατ, Χατζισαφί, Μοχαμάντι / Απρόοπτο της τελευταίας στιγμής με Τσίτσαν Στάνκοβιτς που τέθηκε νοκ-άουτ με ενοχλήσεις στο μηρό

Με απογευματινή προπόνηση ολοκλήρωσε η ΑΕΚ την προετοιμασία της για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, όπου τα νέα ήταν ευχάριστα, αφού ο Πέτρος Μάνταλος  επανεντάχθηκε στο πρόγραμμα της ομάδας ξεπερνώντας τις ενοχλήσεις  στον αριστερό τετρακέφαλο. Ο διεθνής μέσος της ΑΕΚ, αυτομάτως τέθηκε στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, εκεί όπου βρίσκονται, τόσο ο Νορντίν Άμραμπατ, που άφησε πίσω του τη θλάση που τον ταλαιπώρησε, όσο και οι Μιλάνντ Μοχαμάντι – Εχσάν Χατζισαφί, οι οποίοι επίσης έχουν επανέλθει στο 100%. Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς που είναι το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, με ενοχλήσεις στο μηρό, αλλά και οι γνωστοί απόντες, Στίβεν Τσούμπερ - Τομ Φαν Βέερτ.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Ο Πέτρος Μάνταλος επανεντάχθηκε στο πρόγραμμα της ομάδας. Οι Στίβεν Τσούμπερ και Τομ Φαν Βέερτ γυμνάστηκαν ατομικά. Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς ένιωσε κατά τη διάρκεια της προπόνησης μια ενόχληση στον αριστερό μηρό.

Έπειτα από το τέλος του προγράμματος ο Ματίας Αλμέιδα ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (19.30) αγώνα Πρωταθλήματος με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, στην OPAP ARENA.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Αθανασιάδης, Χατζηεμμανουήλ, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μουστακόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Αραούχο, Ελίασον, Κοσίδης. 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ