Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Αποχωρεί από τις πισίνες η Μπλούμε

Το ανακοίνωσε η Δανέζα κολυμβήτρια


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

«Τέλος εποχής» για την Περνίλε Μπλούμε. Η Δανέζα κολυμβήτρια, «χρυσή Ολυμπιονίκης στα 50 μέτρα ελεύθερο το 2016 στο Ρίο, ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την ενεργό δράση και τις πισίνες στα 28 της χρόνια λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια.

Η τρεις φορές μεταλλιούχος σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου υποβλήθηκε το 2019 σε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς και, μετά το χάλκινο στην Ιαπωνία στα 50 μέτρα ελεύθερο την ίδια χρονιά, φέτος δεν συμμετείχε ούτε στο Παγκόσμιο της Βουδαπέστης, ούτε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης και, μέσω instsgram, ανακοίνωσε την απόσυρσή της από την ενεργό δράση.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ