Πολλή συζήτηση έχει προκαλέσει η στάση του Κριστιάνο Ρονάλντο, στο παιχνίδι με την Τότεναμ, όπου ο Πορτογάλος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποχώρησε από το γήπεδο, πριν λήξει το ματς, δυσαρεστημένος που δεν πήρε χρόνο συμμετοχής.
Λίγες μέρες μετά, ο Έρικ Τεν Χαγκ αποκάλυψε ότι ο 37χρονος αρνήθηκε να περάσει στο ματς, ως αλλαγή, στα τελευταία λεπτά, και θα υποστεί τις συνέπειες.
Σε συνέντευξη Τύπου, ενόψει του αγώνα με τη Τσέλσι, ο Ολλανδός προπονητής ρωτήθηκε αν ήταν επιλογή του Ρονάλντο, να μην περάσει στο ματς, ως αλλαγή, και ο Τεν Χαγκ απάντησε "Ναι, αρνήθηκε...".
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: "Και την πρώτη φορά με την Ράγιο ήταν απαράδεκτο, αλλά τότε δεν ήταν ο μοναδικός που το έκανε. Τώρα έρχεται αντιμέτωπος με συνέπειες. Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα, πρέπει να επιδεικνύεται σεβασμός. Παραμένει, όμως, απόλυτα σημαντικός παίκτης στο ρόστερ μας"
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


Ρε μαγειρα, στα τελευταια λεπτα αλλαγη, μια τετοια προσωπικοτητα?
Και η αληθεια ειναι οτι ποτε δεν τον πηγαινα τον Ροναλντο (φατσα, προσωπικοτητα, κλπ) αλλα ημαρτον. Αυτο που του κανουν ειναι γελοιο!
Πιό γελοίο είναι το να μην μπορεί να βρει ομάδα να τον θέλει (το τζάμπα πέθανε CR7!), το να επιλέγει πότε κι αν θα παίξει και στο φινάλε πιό γελοίο είναι το σόι του και τα μηνύματα που στέλνουν στα ΜΜΕ.
Αφου θελεις και του την σπας καλα σου εκανε ...... Εχει δικιο ασχετα οτι ειναι λαθος που εφυγε