Σε ηλικία 72 ετών έφυγε από τη ζωή ο Σταύρος Σαράφης, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του ΠΑΟΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Το τελευταίο διάστημα, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΑΧΕΠΑ, έπειτα από εγκεφαλικό που υπέστη.
Ο ίδιος έδωσε σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, τις προηγούμενες ημέρες εμφάνισε σημάδια βελτίωσης, αλλά, δυστυχώς, έφυγε από τη ζωή.
Με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ο Σταύρος Σαράφης αγωνίστηκε από το 1967 μέχρι το 1981, όντας ο πρώτος σκόρερ της ιστορίας της ομάδας με 136 γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ είναι και τέταρτος σε συμμετοχές με 358.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


Καλό του ταξίδι... Μεγάλος παίκτης και σκορερ... Έπεσε και σε καλή φουρνιά μεγάλων Ελλήνων παικτών, Κούδας, Τερζανίδης, κλπ.
Καλό του ταξίδι.