Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ρίο: Διάρρηξη–μαμούθ με ζημιές που φθάνουν τις 300.000 ευρώ

Άγνωστος αριθμός ρομά μπήκε μέσα στις εγκαταστάσεις και έκλεβε… επί ώρες!


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Διάρρηξη – μαμούθ με ζημιές που φθάνουν τις 300.000 ευρώ στις εγκαταστάσεις του συσκευαστηρίου ψαριών του επιχειρηματία Δημήτρη Φιντιρλή (ΦΙΝΤΡΙΛΗΣ ΑΕΒΕ) στο Ρίο.

Η ληστεία έγινε γνωστή, όταν ο ιδιοκτήτης πήγε στο χώρο του συσκευαστηρίου ψαριών το οποίο διατηρεί στο Ρίο και «έπεσε» κυριολεκτικά πάνω σε άγνωστο αριθμό Ρομά, που έκλεβαν ανενόχλητοι ότι έβρισκαν μπροστά τους

Οπως δήλωσε στην «Πελοπόννησο» ο ιδιοκτήτης, Δημήτρης Φιντιρλής (ΦΙΝΤΡΙΛΗΣ ΑΕΒΕ) κάλεσε αμέσως την αστυνομία, η οποία πρόλαβε δύο άτομα εντός της επιχείρησης να «φορτώνουν» σίδηρο, χαλκό και διαλυμένα μηχανήματα μεγάλης αξίας και τα μετέφεραν σε διπλανό κτίριο που ήταν άδειο, προφανώς για να τα πάρουν με την… ησυχία τους.

«Μου τεμάχισαν μηχανήματα. Μόνο το τούνελ βαθιάς κατάψυξης κοστίζει 60.000 ευρώ»  είπε ο κ. Φιντριλής.

Η Αστυνομία δεν κατάφερε να συλλάβει τους δράστες, όμως από την πινακίδα του οχήματός τους έχουν ταυτοποιηθεί δύο άτομα!

Ο κ. Φιντριλής θα προχωρήσει σε μήνυση κατ’ αγνώστων. Είναι χαρακτηριστικό πως οι δράστες αφαίρεσαν και όλα τα καλώδια από τα φρεάτια καλωδίων περιμετρικά τις επιχείρησης. Είναι η τέταρτη φορά που η συγκεκριμένη εταιρεία γίνεται στόχος διαρρηκτών.

Πηγή: skai.gr




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ