Τέλος στη ζωή του έδωσε ένας 40χρονος αστυνομικός το μεσημέρι της Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη. Ο άντρας στάθμευσε στην οδό Μοναστηρίου, μερικά μέτρα μακριά από το Αστυνομικό Μέγαρο, και αυτοπυροβολήθηκε μέσα στο αυτοκίνητο του.
Το σοκαριστικο συμβάν σημειώθηκε περίπου στις 13.00. Αυτήν την ώρα ο χώρος έχει αποκλειστεί από δυνάμεις της αστυνομίας που έχουν σπεύσει στο σημείο.
Πηγές αναφέρουν πως ο αστυνομικός εργάζονταν στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης και χρησιμοποίησε το υπηρεσιακό του όπλο για να βάλει τέλος στη ζωή του. Μάλιστα, η σφαίρα που έριξε στον κρόταφο πέρασε στη συνέχεια από το τζάμι του οδηγού.
Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστος ο λόγος για τον οποίο αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

