Σοβαρός τραυματισμός προέκυψε για τον Γίρι Παβλένκα στο ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, μετά από σκληρό τάκλιν του Κάρολ Σφιντέρσκι, που «πάγωσε» άπαντες στον αγωνιστικό χώρο. Ο Τσέχος τερματοφύλακας αποχώρησε με φορείο, με το ιατρικό τιμ να εκφράζει άμεσα ανησυχία για την κατάστασή του.
Σύμφωνα με την πρώτη ενημέρωση, ο Παβλένκα υπέστη δύο χτυπήματα: ένα στον θώρακα και ένα στο δεξί γόνατο. Για το χτύπημα στον θώρακα θα μεταβεί προληπτικά στο νοσοκομείο ώστε να υποβληθεί σε αξονική τομογραφία, προκειμένου να αποκλειστεί οποιοδήποτε εσωτερικό πρόβλημα. Η κατάστασή του στο συγκεκριμένο σημείο θα παρακολουθείται στενά, χωρίς προς το παρόν να υπάρχει ένδειξη για κάτι ανησυχητικό.
Μεγαλύτερος προβληματισμός υπάρχει για το δεξί γόνατο, όπου οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ζημιά. Οι αρχικές ενδείξεις δείχνουν ότι ο Παβλένκα δύσκολα θα επιστρέψει άμεσα στη δράση, με το διάστημα απουσίας του να υπολογίζεται τουλάχιστον στον έναν μήνα, ανάλογα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

