Τη Νέα Φιλαδέλφεια και την Αγιά Σοφιά – ΟΠΑΠ Arena επισκέφτηκε σήμερα ο Πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στην Ελλάδα, κ. Γιώργος Τσούνης, τον οποίο υποδέχτηκαν και ξενάγησαν στο γήπεδο ο ηγέτης της ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης και ο γιος του, Γιώργος. Ο κ. Τσούνης, δήλωσε ενθουσιασμένος από όσα είδε, ρώτησε με ενδιαφέρον για τους συμβολισμούς και την σύνδεση που έχει αισθητικά το γήπεδο με τις καταβολές της ΑΕΚ και στάθηκε πολύ στον κόσμο που χρειάστηκε να δουλέψει σκληρά για χρόνια, προκειμένου να προκύψει αυτό το τελικό αποτέλεσμα, όπως σημειώνει η ενημέρωση της ΑΕΚ.
Αναλυτικά:
Λίγες ημέρες μετά τα εντυπωσιακά της εγκαίνια και τη φιλοξενία του πρώτου αγώνα της ΑΕΚ, η OPAP ARENA είχε σήμερα (7/10) την τιμή να υποδεχθεί τον Πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στην Ελλάδα, κ. Γιώργο Τσούνη.
Τον κ. Τσούνη υποδέχθηκαν από την πλευρά της ομάδας μας ο Δημήτρης Μελισσανίδης και ο Γιώργος Μελισσανίδης, οι οποίοι τον ξενάγησαν σε όλους τους χώρους του νέου μας γηπέδου. Από τα αποδυτήρια, την αίθουσα Τύπου και την αίθουσα εργασίας των ΜΜΕ, που στους τοίχους της βρίσκεται όλη η ιστορία της ΑΕΚ, μέχρι το στιλβωτήριο και, φυσικά, το άγαλμα του αετού που κοσμεί την πλατεία έξω από το γήπεδο.
Ο κ. Πρέσβης δήλωσε ενθουσιασμένος από όσα είδε, ρώτησε με ενδιαφέρον για τους συμβολισμούς και την σύνδεση που έχει αισθητικά το γήπεδο με τις καταβολές της ΑΕΚ και στάθηκε πολύ στον κόσμο που χρειάστηκε να δουλέψει σκληρά για χρόνια, προκειμένου να προκύψει αυτό το τελικό αποτέλεσμα.
Μάλιστα, εξέφρασε την επιθυμία του στο μέλλον να παρακολουθήσει από κοντά κάποιον εντός έδρας αγώνα της ΑΕΚ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Σήμερα το κατάπτυστο μέσο vice ανέβασε ένα τάχα αθρο από έναν που νομίζει ότι είναι δημοσιογράφος ένα αθρο που κατηγορεί το γήπεδο μας ως γραφικό. Με τίτλο να μην καλύτερα άνοιγε ποτέ τις πόρτες τους το γήπεδο της Α.Ε.Κ. Αίσχος, ντροπή για βρίσιμο. Κάντε αναφορά. Μπείτε και γράψτε ένα σχόλιο σε τέτοια ντροπιαστική αθρα. Κάπου έλεος η προπαγάνδα. Τόσο πολύ πόνος.
Να μπούμε να γράψουμε σχόλιο στους πουθενάδες; Διαφήμιση τους κάνεις
εγώ πιστεύω ότι ο Τίγρης του έταξε ταβέρνα μετά την επίσκεψη...
Απο παλιά ο Τίγρης κανει μπίζνες με τους Αμερικανούς.
Ωχ, ο Τέλης από το 10 λεπτά κήρυγμα
ίδιος είναι όντως. αλλά ο άνθρωπος βοηθαει πολύ την Ελλάδα στις σχέσεις με τις ΗΠΑ και έχουμε πια ισχυρό συμμαχο απέναντι στον φασίστα με το μουστάκι. και μόνο για αυτό πάντα καλοδεχπυμενος στον ναό μας.
Σε πονανε οι Αμεςρικανοι ε; Να σου φερουμε τον Βλαντιμιρ και τον Κιμ να πεις καμια καλη κουβεντα; Αντι να χαιρεσαι που αυτος που ΣΟΥ εχτισε γηπεδο και σου φερνει ενα εκπροσωπο υπερδυναμης, σκουζεις.
Κάνουμε και κάνα χιούμορ ρε bull, δεν είμαστε όλοι έτοιμοι να σπάσουμε τα πληκτρολόγια όπως εσύ. Σορρυ κιόλας δηλαδή.
Γιάννης Αγιάννης - Πίκος Απίκος - Τσούνης Τσουτσούνης... κάπως έτσι αδερφέ... να χαλαρώσουμε λίγο... έχουμε και μια αυτοκρατορία μπροστά μας να διαχειριστούμε... αν δεν γελάσει τώρα το χειλάκι μας πότε θα γίνει..?
Φίλε κάποιος δεν έχει χιούμορ ,κοίταξε το...Και όχι δεν εννοώ τον φίλο από πάνω που έκανε το αστείο!!!Α και άλλος σκούζει όχι εκεινος