Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Στο ΟΑΚΑ ο νέος CEO της Euroleague για το παιχνίδι με τη Ρεάλ

Ο νέος CEO της Euroleague, Μάρσαλ Γκλίκμαν, βρίσκεται στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ Μαδρίτης


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση έχει μπει σε νέα διοικητική φάση και οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει τις τύχες της (Ντέγιαν Μποντιρόγκα και Μάρσαλ Γκλίκμαν) επιδιώκουν τις επαφές με όλες τις ομάδες, με στόχο την πρόοδο της λίγκας και του «προϊόντος».

Έτσι, ο CEO της διοργάνωσης, Μάρσαλ Γκλίκμαν, ταξίδεψε στην Αθήνα και βρίσκεται στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων για την ευρωπαϊκή πρεμιέρα του «τριφυλλιού» απέναντι στη «βασίλισσα».

Μάλιστα, λίγο πριν από το τζάμπολ της αναμέτρησης συναντήθηκε με τον πρόεδρο της «πράσινης» ΚΑΕ, Βασίλη Παρθενόπουλο.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ