Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Μπαρτσελόνα: Χωρίς Μίροτιτς και Κούριτς κόντρα στον Ολυμπιακό

Δίχως τους Νίκολα Μίροτιτς και Κάιλ Κούριτς θα παραταχθεί η Μπαρτσελόνα κόντρα στον Ολυμπιακό (7/10) για την πρώτη αγωνιστική της Ευρωλίγκας


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Δύο «πονοκεφάλους» έχει να λύσει ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό για την πρώτη αγωνιστική της Ευρωλίγκας (7/10, 21:30).

Συγκεκριμένα, ο Λιθουανός τεχνικός της Μπαρτσελόνα δεν υπολογίζει για τη συνάντηση με τους «ερυθρόλευκους» τον Νίκολα Μίροτιτς και τον Κάιλ Κούριτς.

Ο 31χρονος φόργουορντ δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί τους τελευταίους μήνες, αν και βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του.

Από την άλλη, ο 33χρονος γκαρντ τραυματίστηκε στο κεφάλι στο πρόσφατο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Μπασκόνια και τέθηκε νοκ άουτ.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ