Για τη νίκη της ΑΕΚ στην πρεμιέρα της στην OPAP Arena επί του Ιωνικού μίλησε ο Νίκλας Ελίασον, λέγοντας πως ήταν ένα ιστορικό ματς σε ένα φανταστικό στάδιο.
Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκλας Ελίασον:
«Ήταν ενα καλό ματς για εμάς. Ιστορικό ματς σε ένα φανταστικό στάδιο. Μας πήγαν τα πράγματα πολυ καλα. Με τη φανταστική ατμόσφαιρα πήραμε έξτρα ενέργεια και ελπίζω ο κόσμος να επιστρέψει σπίτι του χαρούμενος.
Είμαι ακόμη νέος στην ομαδα, οπότε σε κάθε προπόνηση μαθαίνω πράγματα και εξοικειώνομαι με τους συμπαίκτες μου. Είναι πολύ χρήσιμη κάθε προπόνηση. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ».
Για την Αγια Σοφιά/OPAP Arena ανέφερε:
«Είναι φανταστικό στάδιο. Όλα είναι τέλεια, από τα αποδυτήρια, τον αγωνιστικό χώρο και την ατμόσφαιρα. Από την προθέρμανση νιώσαμε αυτό το πάθος.»
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!