Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Χάνει τα δύο παιχνίδια της Ιταλίας ο Βεράτι

Θα υποβληθεί σε εξετάσεις


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η Ιταλία θα αγωνιστεί χωρίς τον Μάρκο Βεράτι στις ερχόμενες αναμετρήσεις της στο Nations League, αφού ο μέσος της Παρί Σεν Ζερμέν χρειάστηκε να αντικατασταθεί, λόγω τραυματισμού στη γάμπα, στη χθεσινή εκτός έδρας νίκη (1-0) με τη Λιόν.

Ο Βεράτι αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το γήπεδο στο 64ο λεπτό και ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Κριστόφ Γκαλτιέ, είπε ότι θα υποβληθεί σε εξετάσεις σήμερα.

«Ανησυχώ γιατί, όταν ο Μάρκο δεν μπορεί να συνεχίσει, είναι επειδή είναι τραυματίας» είπε ο Γκαλτιέ στους δημοσιογράφους και συμπλήρωσε: «Έπρεπε να πάει στην εθνική ομάδα του απόψε, αλλά θα επιστρέψει στο Παρίσι για να κάνει κάποιες εξετάσεις. Είναι ένα χτύπημα στη γάμπα, αρκετά ισχυρό».

Η Ιταλία υποδέχεται την Αγγλία την Παρασκευή στο Μιλάνο, πριν ταξιδέψει στη Βουδαπέστη για να συναντήσει την Ουγγαρία τρεις ημέρες αργότερα.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ