Στην Αθήνα επέστρεψε η αποστολή της Εθνικής ομάδας μετά τον χθεσινό αποκλεισμό από τη Γερμανία στα προημιτελικά του Ευρωμπάσκετ. Παίκτες, σταφ και μέλη της διοίκησης επιβιβάστηκαν στην πτήση τσάρτερ και αναχώρησαν λίγο πριν τις 13:00 από το Βερολίνο, φτάνοντας το μεσημέρι στην πρωτεύουσα.
Οι παίκτες δεν είχαν διάθεση για δηλώσεις. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πειράζοντας τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη τον έστειλε προς τις κάμερες για να πει δυο λόγια, αλλά κανείς τελικά δεν μίλησε.
Κάποια από τα μέλη της ομάδας επιβιβάστηκαν στο πούλμαν της αποστολής, ενώ άλλοι έφυγαν με δικά τους μέσα ή με δικούς τους ανθρώπους που είχαν έρθει για την υποδοχή.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!