Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Παναθηναϊκός: Φουλάρει για ΑΕΚ

Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Χουάνκαρ.


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Χωρίς νεότερα προβλήματα ο Παναθηναϊκός συνέχισε την προετοιμασία του για το ντέρμποι με την ΑΕΚ την Κυριακή στη Λεωφόρο. Οι "πράσινοι" γυμνάστηκαν το απόγευμα στο Κορωπί με το απουσιολόγιο να παραμένει αμετάβλητο για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Τόσο ο Μπερνάρ, όσο και ο Σένκεφελντ προπονήθηκαν ξανά σε φουλ ρυθμούς, ενώ διαθέσιμος είναι και ο Μάγκνουσον, ο οποίος αναμένεται να είναι βασικός στο παιχνίδι της Λεωφόρου.

Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Χουάνκαρ. Ο Ισπανός μπακ ακολούθησε ξανά μέρος του προγράμματος προτού κάνει το ατομικό του και αποτελεί τη μοναδική εκκρεμότητα για το τριφύλλι. Τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει η παρουσία του στο ντέρμπι.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ