Την Κυριακή στις 21:30 διεξάγεται το ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται την ΑΕΚ, στη Λεωφόρο.
Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, εξαντλήθηκαν όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια που βγήκαν προς διάθεση.
Η ανακοίνωση:
"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του κυριακάτικου αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης». Εξαίρεση τα ελάχιστα εισιτήρια που απομένουν στη θύρα 3 (VIP) και τα οποία είναι ακόμα προς διάθεση.
Ευχαριστούμε θερμά τον κόσμο της ομάδας για την υποστήριξη και το πολύ μεγάλο ενδιαφέρον του να παρακολουθήσει από τις κερκίδες του γηπέδου την αναμέτρηση".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


Σιγά το νέο που το παρουσιάζουν και ως κατόρθωμα. Συνήθως τα κοτέτσια εύκολα γεμίζουν εφόσον υπάρχει χαμηλή χωρητικότητα.
Πουλησαν 7.500 διαρκειας ρε δεν το πιστευω, τι ενθουσιασμος ειναι αυτος για τον τεραστιο ΠΑΟ
Εντάξει και της προοδευτικής το γήπεδο που είναι η ίδια χωρητικότητα σε μια ώρα sold out θα ήταν!