Quantcast
NEWS
13 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ο Μπαλτάκος εισηγείται την προσωρινή διαγραφή της ΕΠΣ Πειραιά

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ αντέδρασε άμεσα μετά τη θλιβερή ανακοίνωση της ΕΠΣ


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Άμεση και δυναμική αντίδραση του προέδρου της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκου στην απαράδεκτη ανακοίνωση της ΕΠΣ Πειραιά με την οποία στοχοποιούυσε την Ελένης Λαμπαδαρίου και έκανε επίθεση στον αρχιδιαιτητή Στιβ Μπένετ.

Με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ, ο πρόεδρος γνωστοποίησε την πρόθεση να εισηγηθεί προσωρινή διαγραφή της Ένωσης από την ομοσπονδία.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Μετά την ακραία δυσφημιστική ανακοίνωση της Ε.Π.Σ. Πειραιά κατά της κυρίας Ελένης Λαμπαδαρίου μέλους της ΚΕΔ/ΕΠΟ, εισηγούμαι στην αμέσως επόμενη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής, σύμφωνα με το άρθρο 14 του Καταστατικού της ΕΠΟ, την αναστολή ιδιότητας μέλους της ΕΠΣ Πειραιά, με όσα αυτό συνεπάγεται, λόγω παράβασης των άρθρων 7 και 13 του Καταστατικού της ΕΠΟ».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ