Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Κάταγμα στον ώμο ο Σενγκέλια, οριστικά εκτός Ευρωμπάσκετ


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ασχημα ήταν τα νέα για τον τραυματισμό του Τόρνικε Σενγκέλια στον αγώνα της Γεωργίας κόντρα στην Ολλανδία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Ο έμπειρος φόργουορντ σύμφωνα με τη διάγνωση και την επίσημη ανακοίνωση της Ομοσπονδίας μπάσκετ της Γεωργίας υπέστη κάταγμα στον δεξί ώμο και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις θα μείνει 2-3 μήνες εκτός δράσης.

Ο Σενγκέλια θα υποβληθεί ίσως και σήμερα σε επέμβαση για την αποκατάσταση του προβλήματος και θα ξεκινήσει άμεσα θεραπείες.

«Δυστυχώς δεν μπορούμε να χαρούμε τη νίκη μας γιατί χάσαμε τον αρχηγό μας», δήλωσε ο Ηλίας Ζούρος, Ομοσπονδιακός προπονητής της Γεωργίας ενώ ο ΝΒΑερ ψηλός της ομάδας Γκόγκα Μπιτάτζε, παίκτης των Ιντιάνα Πέισερς είπε πως «ο τραυματισμός του Τόρνικε μας σόκαρε».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ