Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Επιστροφή Κουζέλογλου, λόγω των τραυματισμών

Τα δύο προβλήματα τραυματισμού, των Ιωάννη Παπαπέτρου και Κωστή Γόντικα, υποχρέωσαν τον Δημήτρη Ιτούδη στην επιστροφή του Γιάννη Κουζέλογλου στην προετοιμασία της Εθνικής


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Γιάννης Κουζέλογλου επιστρέφει στην προετοιμασία της Εθνικής, για να καλύψει τις απουσίες που προέκυψαν. Ο Ιωάννης Παπαπέτρου υπέστη θλάση και θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για μία εβδομάδα, χάνοντας σίγουρα το πρώτο ματς των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, κόντρα στη Σερβία (25/8).

Τραυματίας είναι και ο Κωστής Γόντικας, με το νέο σέντερ της Καρδίτσας να μένει εκτός για ενάμισι μήνα, με κάταγμα στον καρπό.

Αυτές οι εξελίξεις έφεραν ξανά στην προετοιμασία τον Κουζέλογλου, o οποίος είχε «κοπεί» στις 16 Αυγούστου, μαζί με τον Δημήτρη Μωραίτη και πριν από έναρξη του τουρνουά «Ακρόπολις».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ