Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, βρέθηκε ξανά θετικός στον κοροναϊό το Σάββατο, σύμφωνα με τον γιατρό του μέσω ανακοίνωσης που κοινοποίησε ο Λευκός Οίκος.
«Αφού βγήκε αρνητικός το βράδυ της Τρίτης, το πρωί της Τετάρτης, το πρωί της Πέμπτης και το πρωί της Παρασκευής ο πρόεδρος των ΗΠΑ βρέθηκε θετικός ξανά το αργά το πρωί του Σαββάτου. Ο Τζο Μπάιντεν δεν παρουσίασε νέα συμπτώματα και συνεχίζει να νιώθει αρκετά καλά», είπε ο Δρ Κέβιν Ο’ Κόνορ, ο γιατρός του προέδρου.
«Με αυτά τα δεδομένα, δεν υπάρχει λόγος να ξαναρχίσουμε τη θεραπεία αυτή τη στιγμή, αλλά προφανώς θα συνεχίσουμε τη στενή παρακολούθηση», πρόσθεσε και τόνισε ότι ο πρόεδρος Μπάιντεν θα επιστρέψει στην καραντίνα μετά από δέκα ημέρες αφότου είχε νοσήσει.
Ο Τζο Μπάιντεν σε αναρτησή του στο twitter αναφέρει.
«Παιδιά, σήμερα βρέθηκα ξανά θετικός στην COVID.
Αυτό συμβαίνει σε μια μικρή μειοψηφία ανθρώπων.
Δεν έχω συμπτώματα, αλλά θα απομονωθώ για την ασφάλεια όλων γύρω μου.
Είμαι ακόμα στη δουλειά και θα επιστρέψω σύντομα στο δρόμο».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!