Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Κλείνει στη Λειψία ο Ράουμ

Μια ανάσα από την απόκτηση του Ντέιβιντ Ράουμ βρίσκεται η Λειψία, η οποία σύμφωνα με το «Sky Sports» ήρθε σε σχετική συμφωνία με τη Χόφενχαϊμ. Στα 30 εκατ. ευρώ μπορεί να φτάσει η μεταγραφή

Προβάρει τη φανέλα της Λειψίας ο Ντέιβιντ Ράουμ! Σύμφωνα με το «Sky Sports», οι «ταύροι» τα βρήκαν σ' όλα με τη Χόφενχαϊμ για την απόκτηση του 24χρονου φουλ μπακ. Μάλιστα, η εν λόγω μετακίνηση μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 30 εκατ. ευρώ με τα μπόνους που έχουν συμπεριληφθεί.

Λειψία και παίκτης τα είχαν βρει εδώ και καιρό για συμβόλαιο μέχρι το 2027. Το μόνο που απέμενε ήταν το να δοθούν τα χέρια και με τη Χόφενχαϊμ, κάτι που όπως φαίνεται συνέβη. Βέβαια, μέχρι στιγμής δεν έχουν πέσει οι σχετικές υπογραφές.

Εφόσον ολοκληρωθεί και τυπικά, θα πρόκειται αναμφίβολα για μια πολύ σημαντική κίνηση από πλευράς Λειψίας. Ο Ράουμ προέρχεται από τρομερή σεζόν με τη Χόφενχαϊμ -η οποία τον απέκτησε το περασμένο καλοκαίρι έναντι πέντε εκατ. ευρώ από την Γκρόιτερ Φιρτ- σημειώνοντας 13 ασίστ και τρία τέρματα σε 32 συμμετοχές του στην Bundesliga. Την ίδια στιγμή έχει και εννιά εμφανίσεις με την εθνική Γερμανίας.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ