Ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή ο Μάρκο Βεράτι. Ο 33χρονος χαφ αναμένεται να αγωνιστεί ξανά με το εθνόσημο, έχοντας δώσει τη διαθεσιμότητά του στον Τζενάρο Γκατούζο.
Ο τεχνικός της εθνικής Ιταλίας έχει μιλήσει με τον έμπειρο μέσο, τον οποίο εκτιμάει ιδιαίτερα και θεωρεί πως η παρουσία του στο πρωτάθλημα του Κατάρ με την Αλ Ντουχαΐλ είναι εξαιρετική.
Κάπως έτσι, ο Βεράτι αναμένεται να βρεθεί στις επόμενες κλήσεις της εθνικής Ιταλίας, η οποία θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου μέσω της διαδικασίας των μπαράζ.
Τελευταία φορά που αγωνίστηκε ο Μάρκο Βεράτι με τη «σκουάντρα ατζούρα» ήταν στις 18 Ιουνίου του 2023, σχεδόν τρία χρόνια πριν, στον μικρό τελικό του Nations League απέναντι στην Ολλανδία (3-2).
Με τη φανέλα της Ιταλίας, ο 33χρονος έχει καταγράψει 55 συμμετοχές με 3 γκολ, ενώ αποτέλεσε βασικό γρανάζι στην κατάκτηση του Euro 2020.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

