Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ραντεβού για Λεονάρντο

Στην τελική ευθεία αναμένεται να μπει η μεταγραφή του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού στην ΑΕΚ μετά την αυριανή (27-7) συνάντηση Κομπότη - Καινούργιου


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

 

Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα της μεταγραφής του Λεονάρντο στην ΑΕΚ. Αύριο (27/7) ο Γιάννης Κομπότης αναμένεται να συναντηθεί με τον ατζέντη του Βραζιλιάνου Γιάννη Καινούργιο. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του aek365.gr από αυτή τη συνάντηση και έπειτα είναι σχεδόν βέβαιο πως θα πέσουν... γέφυρες μεταξύ ΑΕΚ και Λεβαδειακού προκειμένου να πατήσουν εκεί οι δύο πλευρές και ο Λεονάρντο να φορέσει από τώρα τα κιτρινόμαυρα.

Οι Θανόπουλος και Μπάγεβιτς έχουν αποφασίσει εξάλλου ότι αν υπάρξει διαφορετική προσέγγιση των πραγμάτων από τον Λεβαδειακό και ο Κομπότης σκεφτεί πιο ρεαλιστικά, τότε η πρόταση που είχε καταθέσει η ΑΕΚ (700.000 ευρώ σε τρεις δόσεις, συν 20% μεταπώλησης του παίκτη και έναν ποδοσφαιριστή δανεικό) θα τεθεί εκ νέου σε ισχύ.

Το αυριανό ραντεβού λοιπόν μεταξύ Κομπότη και Καινούργιου ουσιαστικά θα σημάνει την αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση της μεταγραφής μέσα στην εβδομάδα. Εξάλλου ο Λεονάρντο αποτελεί ξένο σώμα στον Λεβαδειακό εδώ και καιρό. Χαρακτηριστικό είναι ότι ακόμη και στο σημερινό (26/7) φιλικό του Λεβαδειακού με τη Θήβα δεν αγωνίστηκε ούτε δευτερόλεπτο. Θυμίζουμε ότι συνήθως ο «Λεό» προπονείται μόνος του, ενώ για τη θέση του η ομάδα του Κομπότη έχει ήδη προνοήσει αποκτώντας δύο παίκτες να καλύψουν το κενό που αναμένεται να αφήσει.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ