Μία συζήτηση εφ όλης της ύλης για τα μεταγραφικά θέματα είχαν στο ξενοδοχείο όπου διαμένει η ΑΕΚ οι Νίκος Θανόπουλος και Ντούσαν Μπάγεβιτς. Πρόεδρος και προπονητής αντάλλαξαν απόψεις ως προς τις κινήσεις της ομάδας στο μεταγραφικό σχεδιασμό και κατέληξαν... Σύμφωνα με πληροφορίες η περίπτωση του Λεονάρντο δεν παύει να απασχολεί την ομάδα, η οποία θα... τρέξει τις εξελίξεις αν ο Λεβαδειακός προσεγγίσει την πλευρά του δικεφάλου. Θυμίζουμε ότι ο Λεβαδειακός έχει αποκτήσει εδώ και καιρό δύο παίκτες στη θέση που αγωνίζεται ο Λεονάρντο και στη Λιβαδειά ο βραζιλιάνος αποτελεί ξένο σώμα, μια και προπονείται συχνά πυκνά μόνος του (χωρίς να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού).
Από εκεί και πέρα συμφωνήθηκε η ΑΕΚ να προχωρήσει την περίπτωση του Μάντζιου, αρκεί ο παίκτης να αποκτηθεί με ικανοποιητικούς οικονομικούς όρους. Οι επαφές ανάμεσα στην Ενωση και τον Παναθηναϊκό έχουν ξεκινήσει εδώ και μέρες (παρά τη χθεσινή διάψευση του Θανόπουλου για την πρόοδο των επαφών) και αναμένεται να κορυφωθούν τις επόμενες ημέρες. Όσον αφορά την περίπτωση του δεξιού μπακ η ΑΕΚ εξετάζει περιπτώσεις ποδοσφαιριστών τόσο από τη Λατινική Αμερική όσο και από χώρες που ο Μπάγεβιτς γνωρίζει την ποδοσφαιρική τους κουλτούρα.
Το κλίμα που βγήκε από τη συνάντηση του προπονητή με τον Θανόπουλο ήταν ιδιαίτερα θετικό. Ο Μπάγεβιτς ενημερώθηκε για όσα συμβαίνουν στην ομάδα και οι ενδείξεις τον θέλουν να μένει απόλυτα ικανοποιημένος για ό,τι άκουσε.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
