Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Λήστεψαν τον Καρβάλιο της Μπέτις στην Μύκονο

Άγνωστοι διέρρηξαν την βίλα που είχε νοικιάσει ο Γουίλιαμ Καρβάλιο και του αφαίρεσαν ένα πολύ ακριβό ρολόι και χρήματα


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Μπορεί η αστυνομική παρουσία στην Μύκονο να είναι αισθητή, όπως είδαμε και με την σύλληψη του Γεωργιανού, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι η παραβατικότητα έχει εξαληφθεί. Τελευταίο τέτοιο περιστατικό που μόνο διαφήμιση δεν αποτελεί για το νησί των διάσημων, είναι αυτό με τον Γουίλιαμ Καρβάλιο.

Ο 30χρονος μέσος της Ρεάλ Μπέτις, βρίσκεται στο νησί για διακοπές και αποφάσισε να νοικιάσει μία βίλα στην Ελιά, μαζί με έναν φίλο του.  

Την ώρα που ο διεθνής ποδοσφαιριστής της Πορτογαλίας και η παρέα του, έλειπαν από το σπίτι, το βράδυ της 30ης Ιουνίου, άγνωστοι κατάφεραν να μπουν σε αυτό από την μπαλκονόπορτα του σπιτιού με τη χρήση ενός κατσαβιδιού.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ