Ο Αρτούρο Βιδάλ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αργεντινή και στην Μπόκα Τζούνιορς, αφού ο Χιλιανός χαφ θα υπογράψει μυθικό συμβόλαιο με τους Αργεντινούς.
Σύμφωνα με τους Αργεντινούς, ο 34χρονος σταρ, με σπουδαία καριέρα σε Γιουβέντους, Μπάγερν Μονάχου και Μπαρτσελόνα, έχει στα χέρια του μεγάλη πρόταση από την Μπόκα, η οποία του πρόσφερε διετές συμβόλαιο συνεργασίας αντί 12 εκατ. ευρώ.
Φλαμένγκο, Μαρσέιγ και Ρόμα ενδιαφέρθηκαν επίσης για την απόκτηση του Χιλιανού άσου, ωστόσο η πρόταση της Μπόκα ήταν τέτοια που δεν μπορούσε να την αρνηθεί ο Βιδάλ.
Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ακολουθήστε το aek365 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!