Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην περιοχή της Άριας στο Ναύπλιο όταν, σύμφωνα με το notospress.gr, ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που κινούταν στην επαρχιακή οδό Ασκληπιού με κατεύθυνση το Ναύπλιο και ανεβαίνοντας την μικρή ανηφόρα για την Άρια, προσέκρουσε σε ΚΑΦΑΟ του ΟΤΕ και κολόνα της ρεύματος με αποτέλεσμα την εκτροπή του, Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022.
Το ΙΧ στην τρελή πορεία του, γκρέμισε μια μάντρα και έπεσε πάνω σε σταθμευμένα οχήματα έξω από φούρνο που βρίσκεται στο σημείο. Από την πρόσκρουση το ΚΑΦΑΟ του ΟΤΕ εκσφενδονίστηκε αρκετά μέτρα και έπεσε σε διερχόμενο όχημα που εκείνη την στιγμή περνούσε από το σημείο.
Από την σφοδρή σύγκρουση και παρ' όλες τις σοβαρές ζημιές στα οχήματα δεν υπήρξαν τραυματίες.


Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία που διενεργεί ερευνά για τα ακριβή αίτια και συνθήκες του τροχαίου.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

